:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

15 April, 2010

dulang hantaran

dulang hantaran ni pun beli kat VR Star Nilai 3.


harga RM 29.90
buy 1, free 1
[ sebijik RM 14.95 ]

tu bukan kaler asal tu.. kaler asal mcm chrome. gelap2 tu.. pastu aku spray nak jadikan putih.. tp x sekata lak.. siap terkopek2 lagi tu.. kene spray lagi nnti.. 

tu dulu.. mase awal2 aku beli.. tp baru2 ni aku pegi, dah banyak gak yg kaler putih.. harga still sama.. ade yg kaki tinggi, ade yg kaki rendah.. ade bulat.. ade petak.. sangkar pun ade gak.. tp rase mahal sikit klu x silap..

asalnye mase tunang dulu lg nak pakai dulang ni.. tp oleh kerana 'ke mahal an' nye mase tu (time tu VR Star ni lom bukak lagi), so pendamkan je la niat murni tu..

aku ni  pomot lebey plak VR Star ni.. hehhee.. bukan ape, utk panduan kat sape2 yg tengah mencari2.. 
okey.. :-)



4 comments:

Fiza Z. Abidin said...

Sy pun dulu byk shopping brg kawen kt VR Star ni :). Bg sy, kedai ni murah dr kedai2 lain kt Nilai 3. Tp, kene pandai survey sb ada jugak few item kt situ yg agak pricey :)

Good luck dear...

f.i.z.a said...

yup! kene pandai pilih.. tp mostly sume murah2 la.. :)

Miey said...

lepas habis pakai nk buat apa ya?

jgn membazir sgt ya, yg penting makanan utk jamu pengunjung yg dtg ke majlis kita.

f.i.z.a said...

miey : lepas ni nak sewakan je dulang ni..

so far everything still dlm bajet. makanan InsyaAllah cukup :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails