:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

12 April, 2010

Study Vs Kawen..


banyak sangat mende yg x setel utk my big day nnti.. tp aku skrg ni x berapa nk semangat bile memikirkan soal kawen2 ni.. aku penat sangat dah.

kelas pun baru je abis.. eh, x abis lg.. yg abis juz tugasan dgn kuiz bagai tu la.. 2 weeks before majlis, aku ade final exam. carry mark aku pun x berapa nk bagus.. so, aku risau sgt.. aku x tau la ape kene dgn aku ni.. tp ye la kan, dip x same dgn degree.. ke aku ni x 'bijak'?

cakap soal bijak x bijak ni, bile pikir balik.. menyakitkan ati pun ade gak.. aku x kesah la klu betul2 bijak.. tp mslhnye yg 'bijak' ni.. sume keje senang je.. yg aku ni, mcm nak mampus wat.. sudahnye, markah secoet je.. penah terfikir utk jd 'bijak', tp aku bukan camtu.. tp skrg ni, org kesah ke dgn 'bijak' ni?? sorry to say, aku x nak jd 'bijak'.. biar la aku bijak yg betul2 bijak.. hehehe.. sorry la merepek ape tah.. ape pun, aku akan cube yg terbaik mase final nnti..

tp aku ade mase ke nak study?? nak pikir study ke nak pikir kawen?? susahnye..

 Vs 

padan muka aku kan? dulu beriye2 sgt nk study.. xde la.. aku pun x sangka dpt peluang sambung study ni.. n dlm mase yg same, plan nak kawen tu mmg dah ade..
tp tu la.. kebetulan pulak dpt tawaran sambung stdy.. rembat je la..

xkan la sebab study aku jadi kawen kan? n xkan la sebab kawen, aku x abiskan study.. cuma skrg ni aku rase terbeban sgt.. ditambah pulak dgn mslh2 yg merepek2.. lagi la buat aku give up..

borang nikah ayah aku dah amekkan.. tp aku still x isi lagi.. nanti2 la.. malas.

klu la dapat undur masa.. alangkah bestnye.. 

*
*
*
fiza, stop merepek !!

2 comments:

Putri_Aizat said...

oit...biasalah nak kawin nih...klu tak pening pale tak name nak kawin..em...huh nasib aku dah lepas...hehe..

ciEk NiENa said...

kawen... stadi.. urm.. susah nk wat keputusan kan... huhu.. dua-dua penting.. but,yg penting,konvo nty dengan bangga! huhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails