:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

21 April, 2010

kene tepek setem 50 sen yerr..


kad sudah siap. awal Mei nnti baru nak pos. yg bg by hand InsyaAllah dlm minggu kedua Mei.

kad ni Cik Bun yg dezine. lawa kan? suke2! paling penting aku sangat puas ati. mmg mengidam sangat2 nak kad tema kartun2 ni.. :D

td g post opis. tnye psl setem bape sen nak tepek.

oleh kerana sampul kad ni yg sarat dgn grafik, maka, setem yg harus ditepek adalah 50 sen.
akak kat post opis tu ckp, klu setem 30 sen utk sampul yg plain shj. 

wah, ni kene kurangkan kad yg perlu dipos.. klu leh sume nak bagi by hand je.. :p
kawan2 ku, xde plan ke nak jumpe2..?? hehehe..

bukan kedekut, tp bajet.. hahhaha..

atau

aku akan guna 2 sampul.. hehehe.. yg plain kt luar.. so leh la tepek setem 30 sen jer..


psst : ni idea intan yek.. hehehe.. tp idea ni mmg bleh pakai.

3 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

wah...50sen tu...ok gk idea ltak 2sampul...xde membazir... :)

Putri_Aizat said...

ha tul tuh...cara berjimat...neway cantik kad ko fiza...

f.i.z.a said...

Mrs. Engineer : betul3.
fetty : tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails