:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

28 April, 2010

Suar Bontot


dulu aku penah citer psl surat bontot kat n3 ini.
n sekarang.. Alhamdulillah..
 akhirnye berjaya gak aku dptkan suar bontot nih.. :)
suke2 !!
time kasih umi.
umi tlg beli kat jakarta mase die g holiday kat sane. :)

suar bontot ni ade kt melaka. x try lg ok ke tak..
mintak2 la ok.

x sabarnye nak try..

umi beli 2 helai. harga RM50.

ni suar bontot yg umi beli

satu coklat cerah

 satu coklat gelap

senyum sampai telinga (*_*)

4 comments:

@ty_farEd said...

eerrr..suar ni tuk aper ek...?? i pon nak jugak.. nak dapat kat maner?

f.i.z.a said...

nak kasi nampak ade bontot sikit. :p kat m'sia ni x tau la nak carik kat mane. tp yg ni beli kat jakarta.

bleh refer kat n3 yg lepas tu. ade b2b yg ade suar tu jgk.. :)

AZIANA said...

NIE YELAH NAK BELI KAT NE EK KALU DOK AREA MELAKA

f.i.z.a said...

sy x pasti nak dpt kat mana if nak beli kat m'sia ni.. yg sy jumpe kt b2b's blog, dorang pun beli dari indonesia gak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails